BC Gova

Welkom op onze website!

Team 1:


Regiocompetitie, klasse 1, afd. 6
 
Joop
Bart
Bram
Sabine
Sietske
Chantal

 
Uitslagen en stand 

 

Verslagen van de wedstrijden


Terug naar overzicht

14-01-2018

Uitwedstrijd tegen de Kantjils

Ruim een maand later en zo waren we weer keihard het nieuwe jaar in geknald 🎊🎊🎉🎉, gelukkig allemaal ongedeerd 😀. Na een keiharde trainingsmaand 🍷🍇🍟🍕🍖🍸🍹 mochten we de 14e weer aantreden voor onze missie : op naar de top!! Hoofdstuk 4 : we knallen over de helft van de tweede helft!
Met 6 man sterk vertrokken we dit keer naar de Kantjils uit en in Wageningen. Bart deed nog niet mee vanwege een blessure, maar voor het nodige gejuich was hij zekers van de partij!!

Brammetje en Joop Roelofsen mochten zich als eersten weer in het zweet gaan werken in de herendubbel. Na een gelijk opgaand begin werd de juiste tactiek gevonden en zo pakten we de eerste set met 21-16 😀. Op gelijke voet gingen we door in de tweede set en door ons spel kwamen we niet in de problemen en pakten we set 2 met 21-14. 😀

1-0 voor ons 🎉🎊😀❗️

De bibberende dames Sabine van Benthem en 007 Chantal Amstelveen mochten ook gaan opwarmen in hun damesdubbel. Het werd een erg gelijkopgaande eerste set met vele lange rallys en de voorsprong die steeds van kant wisselde.. gelukkig vielen die laatste 2 punten aan de kant van hullie 😇 en zo ging set 1 met 22-20 naar ons☺️. In de volgende set was er een ander strijdplan en deze deed het goed en zo kwam deze set snel met 21-13 naar ons toe!!

2-0 voor ons 😀🎊🎉❗️❗️

Single Time!!!! 😉🏸

Voor de verandering mocht Brammetje eerst weer een harde strijd aangaan. En met een snelle Jelle als tegenstander was scherp spel gewenst. En zo bleek het ook te zijn in de vele rallys waarbij vaak meerdere keren geslagen moest worden om dat punt binnen te slepen. Er kwam gewoon erg veel terug, maar gelukkig liet Brammetje zijn kop niet gek maken en mocht hij na twee maal 21-17 als winnaar van de baan stappen.

3-0 voor ons 😀🎊🎉❗️❗️❗️

En toen was het weer de beurt aan onze ongeslagen Sabine om de 100℅ singlescore te houden!! Zonder enige druk op haar te leggen ging ze met scherpe slagen op weg naar de winst! Het verschil bleek toch best groot en zo stapte ze met 21-13 en 21-6 als winnares van de baan !!

4-0 voor ons 😀🎊🎉❗️❗️❗️❗️

Tijd voor mij om weer te knallen in de categorie: shine bright like a diamond 😉. Tom (mijn tegenstander) en ik hadden eigenlijk al meer zin in de derde helft, maar ja toch maar ff sportief doen 😎. Zenuwflappig als altijd mochten we de eerste helft de punten netjes verdelen, maar toen kreeg ik door wat ik moest doen en pakte de set met 21-14. Set twee vertoonde tot de helft hetzelfde spannende beeld en toen ging de turbo aan naar 21-13! Happydance!!

5-0 voor ons 😀🎉🎊❗️❗️❗️❗️❗️

007Chantal had in haar hoofd om snel weer te gaan relaxen bleek achteraf.. In haar wedstrijd bleek ze toch duidelijk een maatje te groot voor haar tegenstandster en met haar snelste schoenen aan zat ze binnen no time weer op de bank door te winnen met 21-10 en 21-12. Het ging zo vlot dat in de tijd van haar hele wedstrijd ik slechts 1 set had gespeeld... Ik weet nu bij wie ik in de leer moet 🤣..

6-0 voor ons 😀🎊🎉❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Met de beide mixen nog te gaan knipoogde 😉 die ultieme 8-0 al stiekem naar ons.

Sabine en ik mochten op jacht naar punt 7!! En we waren gebrand op de winst en zo gingen we keihard van start en we hadden wind mee en zo pakten we de set met 21-10! Doorzetten maar.. in set twee volgde toch een harde strijd en waren we heel erg aan elkaar gewaagd en volgden er erg veel scherpe slagen en bleef het lang gelijk. Het einde van de wisten wij toch die laatste twee punten te pakken en zo ook de wedstrijd met 23-21!

7-0 voor ons 😀🎊🎉❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

In de tweede mix mochten Brammetje en Sietske gaan strijden voor het 8e punt. Ze hadden er zin in en dat bleek ook en zo pakten ze snel de eerste set met 21-11. De tweede set was het plan duidelijk.. vooral dooooorgaaaaan 😉. Maar daar waren de tegenstanders het niet mee eens en zo werd het erg spannend en was de koelbloedigheid aan de andere kant en zo ging de set met 16-21 verloren.. Wonden likken en volle focus erop. En dat gebeurde ook en zo werd set drie met 21-12 gepakt!!

Einduitslag 8-0 voor ons 😀🎉🎊❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

En met deze winst is onze missie: op naar de top op ramkoers richting de beker 😀. Met nog drie wedstrijden te gaan staan we nu 4 punten voor op de nummer twee ellaar. Het kan nog alle kanten op gaan en zal spannend blijven tot aan de laatste wedstrijd. Zal Sabine haar 100% houden? Zal 007Chantal gaan verrassen in nog twee moeilijke singles? Zal Sietske zich zo goed voelen dat er een Single aan komt? Zal Bart voor het eind van de competitie weer hersteld zijn? Zal Brammetje met zijn tijgerbalsem de nodige punten blijven binnenhalen? Zal ik eindelijk over mijn single fobie komen..?

Zondag volgt de wedstrijd te netwerk uit Ede en we gaan weer keihard voor de 8 punten!! En dan gaan we alvast rekenen...

Komt tot zien allen!!!Terug naar overzicht