BC Gova

Welkom op onze website!

Team 1:


Regiocompetitie, klasse 1, afd. 6
 
Joop
Bart
Bram
Sabine
Sietske
Chantal

 
Uitslagen en stand 

 

Verslagen van de wedstrijden


Terug naar overzicht

12-11-2017

Uitwedstrijd tegen Netwerk

Time flies when you're having fun 😀 En toen was het in ene 12 november en mocht gezwelly bcgova 1 aantreden tegen netwerk uit en in Ede. Om 11:30 verzamelen bij de hal en daar ontving ik een geheim wapen 😇😇 Spekkoek made by Desiree Driessen en hij was lekkah 😀😀. Met chauffeur Sabine van Benthem gingen Brammetje, 007Chantal Amstelveen en Joop Roelofsen op naar Ede voor wederom ons avontuur: op naar de top.

Brammetje en ik mochten net de herendubbel beginnen en uiteraard wilden we dolgraag dat eerste punt binnen halen. Gewapend met onze rackets 🏸 gingen we op jacht. We liepen snel wat uit, maar de timing en het samenspel liepen moeizaam.. Toch net 21-15 de set voor ons!! In set 2 leek het haast alsof we de shuttles niet weg kregen.. En na veel lange rally's ging deze set met 16-21 verloren 😑 Dan maar in 3 sets. Dit werd een echte: we-moeten-knokken-voor-elk-punt set.. En dat hebben we gedaan met succes 21-19 voor ons!!

1-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗

Sabine en 007Chantal hadden ook een duidelijk doel: winst! Met 2 dextro's voor de wat grieperige 007 moest het goedkomen. De dames moesten ook ff wennen aan de zaal en de tegenstandsters en helaas was de set te kort daarvoor en zo ging de 1e set met 16-21 verloren. Gelukkig werd in de tweede set de juiste tactiek gevonden en met solide spel werd deze met 21-11 keihard gepakt 😀. En nu doortrekken in de derde set!! Dit was het plan, maar deze set liep uit op een lange strijd waarbij het lang gelijk bleef. De eindsprint was voor ons!! Bam 👊 21-17!!

2-0 voor ons 😀🎉🎊❗❗

Brammetje was weer klaar voor zijn single!! Met frisse moed en opgedroogde zweetdruppels 😉 ging hij keihard van start!! Hij had een tegenstander die het loopvermogen van roadrunner had en dat zorgde voor veel lange rally's waarin je meerdere keren moest scoren.. Na veel gemep werd set 1 met 21-18 😊 gewonnen. Op naar nummer 2!! De set had eenzelfde verloop alleen kwam er nog meer terug...😥 wat zorgde voor een 16-21 verlies.. De derde set ging geheel gelijk op, maar toen kwamen er een paar mooie puntenranglijst Brammetje achter elkaar en zo stapte hij als winnaar van de baan!! 21-16

3-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗

Tijd voor ons 💯 % single winst toppertje Sabine om de eerste helft van de competitie af te sluiten met de perfecte score. Vanaf punt 1 was ze erg goed bij de les het is eigenlijk niet tot een echte wedstrijd gekomen. Sabine walste met 21-11 en 21-5 keihard over de tegenstand heen. Bam 👊!!!

4-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗

En toen mocht ik weer de baan op voor mijn single. Joepie..... 😜 van tevoren werd ik al gewaarschuwd door mijn team om het rustig aan te doen aangezien ik vorige een glijder had gemaakt met een stijve kuit als gevolg. Gedurende de eerste set voelde ik deze ook wel opspelen, maar ben toch doorgegaan. Het was wel ff lastig om een juist antwoord te vinden en zo de set met 14-21 verloren. Set 2 begon beter en hier kwam ik ook ff voor te staan, maar bij de stand van 11-11 heb ik hem opgegeven. Elke stap begon nu best veel pijn te doen 😭😭..

4-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗

007 Chantal mocht nu haar kunsten gaan vertonen en na haar winst van vorige week lustte er best nog 1 😎. Met een duidelijk plan van aanpak ging ze de baan op en dit slimme spel bracht de winst van set 1 naar haar toe met 21-12!! Set 2 had ook tips voor de tegenstandster gebracht en dit werd een zware strijd met lange rally's met mooie shuttles achterin gevolgd door scherpe drops met als hoogtepunt die laatste drop 😀 21-15 voor ons!!

5-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Tijd voor de gemengd dubbels. Sietske en Bart zaten ons vanaf de tribune aan te moedigen en met mijzelf uit de running heeft Bart de mix met Sabine gespeeld en waarschijnlijk heeft hij terwijl ik dit verslag maak een goeie spierpijn nu..

Het was namelijk een mix die begon met een echte thriller set met veel mooie punten alsook fouten van beide kanten. Maar na heeeeel veel knokken was set 1 met 25-23 voor ons!! In de tweede set werden we gewoon overklast door te scherpe shuttles en teveel fouten van onszelf en zo ging deze set met 12-21 verloren. De derde set was dan weer het tegenovergestelde, nu hadden wij de scherpe slagen en zij de fouten en zo werd set 3 met 21-13 gewonnen!!!

6-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Voor Brammetje om en 007Chantal was het van tevoren ook al duidelijk dat het een zware pot ging worden. Ze waren erg aan elkaar gewaagd. In de 1e set waren de tegenstanders gewoon net wat te goed op die juiste momenten en zo ging de set met 15-21 verloren. De tweede en derde set waren beide erg spannend en deze konden beide kanten opgaan... Gelukkig is er maar 1 juiste kant 😇. Met 21-18 en 21-19 was er winst voor ons!!

Einduitslag 7-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

En met deze wedstrijd is er een einde gekomen aan de eerste helft van de competitie en zij wij erg tevreden met de tweede plaats waar wij nu staan op maar 1 punt achterstand op de nummer 1. Het beloofd spannend tot aan het eind te worden en wij gaan er keihard voor!! En ook dat we de laatste wedstrijd iig weer met 6 fitte mensen op de baan staan. Volgende week spelen wij in en tegen de Lobbers uit Wageningen. Ik zal zelf nog niet spelen en we heben Richard bereid gevonden om in te vallen.

Slaap lekker allemaalTerug naar overzicht