BC Gova

Welkom op onze website!

Team 1:


Regiocompetitie, klasse 1, afd. 6
 
Joop
Bart
Bram
Sabine
Sietske
Chantal

 
Uitslagen en stand 

 

Verslagen van de wedstrijden


Terug naar overzicht

01-11-2017

Thuiswedstrijd tegen Iduna

En in de categorie van beter laat dan nooit volgt psalm 4 😜 De wedstrijd van gezwelly BC Gova 1 in het avontuur van: op naar de top 🏆!!
Afgelopen zondag volgde er een ware krachtmeting tegen de nummer 1 uit onze klasse. Gewapend met onze rackets 🏸 en de met cheergirl Sietske and cheerboy Bart zijn we deze strijd begonnen. Vanwege blessures doen onze cheergirl and boy nog niet mee ( maar de derde helft uiteraard wel)

De herendubbel werd vandaag gespeeld door Joop Roelofsen en Brammetje. In het verleden hebben we vaker gespeeld samen en hadden er daarom ook prima vertrouwen in. Het begin van de eerste ging gelijk op, maar toen kregen wij grip op het spel van de tegenstanders en met 21-12 pakten wij deze set 😀😀. In set 2 bleven bleven we gefocust en kwamen we nooit in gevaar en met 21-8 was deze set ook voor ons 😀🎉🎊.

1-0 voor ons 😀🎉🎊❗

Tijd voor Sabine van Benthem en Chantal Amstelveen om ook keihard onze kleine voorsprong te doen vergroten 😎! Ze hebben samen nog maar 1 dubbel verloren en daar mag het bij blijven. De wedstrijd begon gelijk met mooie lange rally's en het had er alles van weg om een lange match te worden.. Lang ging het geheel gelijk op met aan het einde van set 1 was er een mooie sprint van de 17 naar 21 punten.. Voor ons!! 21-17 😁 🎉. Daarmee was ook de analyse van het spel van de tegenstandsters doorgrond en met 21-12 was de tweede set ook voor ons!!

2-0 voor ons 🎉 🎊 😀 ❗ ❗

Tijd voor Brammetje om zijn negatieve reeks van de single te doorbreken. Met harde klappen en erg scherp netspel ging hij zijn tegenstander te lijf en na een spannend begin kreeg hij meer grip op de partij en pakte de eerste set met 21-14 😁. De tweede set vertoonde eenzelfde beeld met problemen aan de juiste kant van het net 😉. En dit zorgde voor de eerste singlewinst! Bam 👊 21-15 voor ons!

3-0 voor ons 🎉🎊😀❗❗❗

Sabine was de volgende die mocht aantreden. Zij stond nog op 100% winst in haar single en dat mag ook zo blijven 😎. Met scherpe slagen bestookten de dames elkaar en toen was er een duidelijke uitloop voor onze sabine! Maar toen vloog ff de scherpte weg en werd het nog ff spannend maar gelukkig!! 21-18 voor ons. Set 2 leek een kopie van set 1 maar dan met meer punten met een boelkloedige sabine op het eind 😀 22-20 voor ons!!

4-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗

Met uitval van Bart mocht ik vandaag die verschrikkelijke single spelen... Zenuwachtig als altijd mocht ik mij opwachting maken tegen mijn bmi-loze tegenstander 😜😜. Ik had weinig verwachting van de single, maar het ging best lekker . Het werd een erg spannende strijd en na (te) veel geren wist ik de eerste set te winnen met 21-18😀! In de tweede set kwam ik al snel dik achter te staan en heb ervoor gekozen deze set te laten gaan en zo stond er 4-21 op het bord.. Set 3 werd weer een spannende strijd, die ik niet wist te winnen.. Maar bij het laatste punt heb ik het wel gered om een shuttle te halen, op de grond te liggen en op tijd op te staan om de volgende shuttle te hebben 😎 14-21 helaas.. 😞

4-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗

Tijd voor 007 chantal om haar tweede singlewinst binnen te meppen. Vooraf wisten we al dat dit een zware kluif zou worden, maar vanaf punt 1 heeft ze zich goed verweerd. Maar helaas was die andere 😉 toch net wat scherper met haar slagen en zo ging deze wedstrijd jammer genoeg met 14-21 en 14-21 verloren verloren. Maar 007 will be back 😇.

4-2 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗

Na een korte pauze mochten sabine en ik met de mix beginnen. We wisten ook van tevoren dat dit zwaar zou gaan worden.. En aan mijn eigen lijf voelde ik dat ik al erg (te) moe was. In de eerste set liepen we steeds achter de feiten aan en we wisten dit niet om te buigen winst. Zo ging de set met 15-21 verloren. Set 2 ging gelijke op, maar tijdens de pauze bij 11 werd duidelijk hoe moe ik was. Sabine vroeg me wat en ik hoorde het geen eens 😱😱. Ook nu moesten we de winst met 16-21 aan de overkant laten..😞

4-3 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗

Tijd voor Brammetje en 007 Chantal om de winst binnen te tikken. Set 1 ging lang lang gelijk op, maar aan het eind werkten de tegenstanders tegen en zo ging de set met 16-21 verloren.. In set 2 werd de zwakke plek ontdekt en zo ging deze set dik naar ons met 21-13! Op naar set 3!! Deze set werd een ware thriller met een mega geweldige uitkomst 😁 21-18 voor ons!

5-3 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

En zo is onze missie: op naar de top! Tijdens deze titanenstrijd in ons voordeel geeindigd 😀😀 En ook de derde helft was voor ons😎😎. Volgende week gaan we weer keihard voor de 8-0!!

Tot sinas allemaal!!Terug naar overzicht