BC Gova

Welkom op onze website!

Team 1:


Regiocompetitie, klasse 1, afd. 6
 
Joop
Bart
Bram
Sabine
Sietske
Chantal

 
Uitslagen en stand 

 

Verslagen van de wedstrijden


Terug naar overzicht

05-11-2017

Thuiswedstrijd tegen de Kantjils

En toen was het ineens weer tijd voor het avontuur: op naar de top 🏆! Starring Sabine van Benthem, Chantal Amstelveen, Joop Roelofsen, en fb loze Brammetje, Bart en Sietske. De tegenstander was de Kantjils uit wagen.

Brammetje en ik mochten de herendubbel voor ons rekening nemen. We gingen slecht van start en kwamen niet lekker in ons spel en bleven lang bij, maar konden de set niet winnen.. 16-21.. 😠 De tweede set hadden we een antwoord gevonden op het spel van de tegenstanders en zo ging deze set met 21-13 naar ons 😁. De derde set wilden we dit doortrekken, maar het bleek weer niet lekker te lopen... Gelukkig met hard werken en minder mooi spel wisten we deze set toch met 21-14 te pakken.

1-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗

Aan Sabine en Chantal de schone taak om de voorsprong uit te breiden 😎. Vanaf het begin van deze strijd werd het snel duidelijk dat de andere dames duidelijk niet opgewassen waren tegen onze dames 😁. En zo werden beide sets met 21-10 sik gewonnen.

2-0 voor ons 😀🎉🎊❗❗

Tiet veur de singles😜😜. Brammetje mocht de wederom eerst de baan op. En met goede keiharde kratervormende smashes en scherp netspel liep hij zijn tegenstander alle hoeken zien en pakte de set met 21-9! En toen begon de tweede set en we kennen het allemaal als het wat te makkelijk gaat ga je verslappen met als gevolg een spannende set met de juiste winnaar 😉 21-18 voor ons!!

3-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗

En toen mocht Sabine haar kunsten weer vertonen en strijden voor haar 100% score in haar singles. Net als bij de damesdubbel was er nu ook geen twijfel over de uitslag. Maar ook zij merkte dat je koppie er goed bijhouden essentieel is voor een mooi resultaat en zo stapte ze met 21-11 en 21-7 als winnares van de baan.

4-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗

En toen volgde voor mij de taak om dat verschrikkelijke spelletje te gaan spelen.... Single 😭.. Zenuwachtig en trillend deden we het maar weer... En al bij het derde punt naakten ik een glijder.. Maar we konden door en het werd een echte wedstrijd met lange rally's en rek en strek werk, maar aan het eind had ik de langste adem en pakte set 1 met 21-19 😁. Op naar set 2 waarin ik tot halverwege steeds iets achter bleef. Maar na een aantal winstpunten achter elkaar kon ik ook deze set met 21-16 pakken 😁

5-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

007 Chantal mocht voor het zesde punt gaan zorgen. En na de ruime overwinning in de dubbel rook ze "bloed" voor haar single. Met slim spel wist ze haar tegenstandster mooi achterin te houden om haar dan keihard te laten lopen op haar drops. En dit was de juiste tactiek voor deze wedstrijd. En zo werd 007 Chantal's tweede singlewinst een feit!! Ze won met 21-11 en 21-13!

6-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Zou het dan toch gaan lukken...❔ Die zooooo gewilde 8-0.. Tijd voor de gemengd dubbels!
G O V A!

Sabine en ik speelde de eerste mix en we waren gelijk goed op dreef met onze focus op ons avontuur: op naar de top! We pakten snel een ruime voorsprong maar door wat slordigheid leek het nog mis te kunnen gaan.. Dat lieten we niet gebeuren en met 21-15 was de eerste set voor ons! In de tweede set schakelden we naar een hogere versnelling en zo pakten we deze set dik met 21-9!!

7-0 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Aan Brammetje en 007 Chantal de zware taak om het laatste ooooooo zo gewilde 8e punt te pakken!! Vol goede moed gingen ze van start en een kleine voorsprong volgde al snel! Deze wisten ze goed te verdedigen en zo pakten ze de set met 21-16!! In de tweede set paste de tegenstanders hun spel wat aan wat voor een spannende strijd zorgde. Met vele lange rally's viel die laatste shuttle toch asn de andere kant 😁 21-19!!!

En zo is het dan toch gelukt!!! Die ultieme winst voor ons!!
Einduitslag 8-0 voor ons 😀 😀🎉🎉 🎊 🎊🏆🏆❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Volgende week spelen wij uit tegen Netwerk uit Ede. Dit zal de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie zijn. We gaan er keihard voor strijden om als nummer 1 de tweede helft van de competitie in te gaan. Want ons avontuur: op naar de top 🏆! is nog lang niet ten einde.Terug naar overzicht