BC Gova

Welkom op onze website!

Team 1:


Regiocompetitie, klasse 1, afd. 6
 
Joop
Bart
Bram
Sabine
Sietske
Chantal

 
Uitslagen en stand 

 

Verslagen van de wedstrijden


Terug naar overzicht

17-09-2017

Thuiswedstrijd tegen de Lobbers

Daar zijn we dan en dit jaar als gezwelly BC Gova 1!! Dit jaar bestaat ons leger uit Sabine van Benthem, Chantal Amstelveen, Sietske Kooijman, Bram Krikken, Bart Krikken en ikzelf (Joop).
In onze ultieme poging richting het nu al zooooo verdiende kampioenschap 🏆 mochten we de eerste strijd gaan uitvechten met de Lobbers uit Wageningen. We hadden vantevoren al besloten om in het kader van teambuilding lekker uit eten te gaan na de wedstrijd om onze eerste winst te vieren. Iets om waar te maken hadden we wel dus.. 😎😎

Bart en ik mochten gewapend met onze rackets 🏸 als eerste het strijdveld betreden. Was weer een soort van eerste dubbel na een beste lange tijd 😇. We waren gelijk goed bij de les en gaven gelijk ons visitekaartje af ( 🍹🍹) en zo ging zonder problemen de eerste set met 21-13 naar ons 😊!! In set 2 zakten we iets weg wat voor een gelijkopgaand begin van de set zorgde. Na wat tips van Brammetje 😉 herpakten we ons goed en zo ging set 2 met 21-14 ook naar ons 😊!!

1-0 voor ons 🎉🎊😀❗

Tijd voor een nieuwe topcombinatie damesdubbel om keihard toe te slaan. Sabine en Chantal stonden klaar om als nieuw koppel te kijken waar ze zelf ook staan samen. Uiteraard ook gewapend met hun rackets 🏸. Met solide spel gaven ze die anderen 😉 geen kans om in hun spel te komen en zo werd de eerste set brutaal met 21-11 gepakt 😊!!! Op naar nog zo'n set!!! En het leek er zelfs even op dat er eenzelfde 2e set kwam 😁 en met goed samenspel werden de dames van die andere kant met 21-15 op een verlies getrakteerd 😁!!

2-0 voor ons 🎉🎊😀❗❗

Een lekker begin in onze eerste strijd en dan tijd voor de één op één gevechten starring Bram als ons eerste wapen.

Hij mocht aantreden tegen een snelle jelle (zoef). Voor Bram ook weer eens een wedstrijd na lange tijd zonder competitie en hij ging lekker van start, maar de scherpte stond nog ff om het hoekie.. Dit gaf helaas een eerste set die met 14-21 verloren ging.. 😞 In de 2e set kwamen de welbekende Bram klappen beter door en zo kwam deze set met 21-12 naar ons 😊!! Op naar de winst! De derde set werd een goeie strijd maar helaas was de scherpte weer om het hoekie gaan staan en zo ging deze set helaas met 15-21 verloren 😠..

2-1 voor ons 🎉🎊😀❗❗

Tijd voor onze captain Sabine om lekker te vlammen 🔥 op de baan!! En ze had duidelijk geen zin om er enig twijfel over te laten gaan over wie deze strijd ging winnen 😎. Ze dwong haar tegenstandster bijna enkel tot verdedigen en pakte de 1e set keihard met 21-10 😀!!🎉 in set 2 dacht ze vast dubbele cijfers zijn meer mijn ding 😉 en zo knalde ze door naar een 21-9 winst in set 2!! 😀🎉🎊

3-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗❗❗

Tijd voor Bart om te laten zien dat hij ook weer keifit 😉 klaar was om te knallen 👊. Hij had er zin en had ook snel door wat de zwakke plek aan de overkant was en zo gunde hij zijn tegenstander slechts 9 punten... 21-9 voor ons 😀!! Doortrekken in set 2 dan maar en toen kwam er toch even die lichte verzwakking en met de nadruk op even 😎. Snel weer bij de les liet hij zien wie de strijd zou winnen en met 21-13 ging ook set 2 naar ons 😊!!

4-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗❗❗❗

En daar stond geheim wapen Chantal op de baan. Voor haar de mogelijkheid om het winnende punt binnen te halen 😊. Voor de wedstrijd keek ze best wel op tegen deze pot in de eerste klasse. Maar ze ging een keiharde gelijkopgaande strijd aan en set 1 bleef spannend tot het laatste punt. En dat laatste punt viel zoooooo goed!! 21-16 voor ons!! 😀 In de 2e set waren de rollen even keihard omgedraaid ( zoooo niet leuk) En zo ging deze set helaas met 10-21 verloren 😠.. Maar in set 3 leek het in ene dat er een geheim energiebronnetje open ging. En niet zomaar, maar keihard en toen stond er 21-8 op het scorebord 😀!! En het winnende punt was binnen!!!

5-1 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗❗❗❗❗

Toen was het tijd voor onze mixen om de klus te gaan klaren 🏸🏸.
Sabine en ik mochten als eerste mix aantreden en we begonnen met een vliegende start en stonden binnen no-time ruim voor. Maar toen kwam de vorm aan de overkant ook aan en volgde er een spannende strijd die na veel spanning met 21-19 naar ons 😊!! Set 2 vertoonde een totaal ander beeld met als meeeeeeeeeeega dieptepunt een lomp harde smash in het gezicht van Sabine van minder als een meter.. 😠😠😠 Deze set ging wel terecht naar de andere kant kwa spel en... met 12-21. De kop er weer bij en op naar set 3. De derde set ging bij vlagen erg lekker, maar merkte wel bij mezelf dat de focus door set 2 verstoord was.. En na een lange set ging deze helaas met 18-21 verloren 😠.. ( maar we will be back 😜😜)

5-2 voor ons 😀 🎉 🎊 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Brammetje en Chantal gingen de baan om punt 6 binnen te knallen 🏸🏸. Zij zijn ook een nieuwe mixcombi, maar daar was weinig van te merken en zo werd set 1 met 21-14 binnengetikt 😀🎊! Set 2 vertoonde een zelfde beeld waarin Bram en Chantal iets rustiger aan deden 😉😉. Wel 2 punten rustiger en zo ging deze set ook zeeeer verdiend net 21-16 naar ons!!😀🎉

Eindstand: 6-2 voor ons 😀 🎉 🎊 🍹❗❗❗❗❗❗

Tijd voor onze sterkste helft 🍷🍷🍹🍹🍣🍣🍟🍟🍔🍔🌯🌯😇😇😎😎!!

Ps: het teambuildingsetentje was ook erg lekker bij Dadawan in de stad en ook verdiend na onze eerste winst!! 😀😀 op naar de volgende winsten (en derde helften😏😏)Terug naar overzicht