BC Gova

Welkom op onze website!

Nieuws:


Terug naar overzicht

17-10-2016

Wederom starterscursus ‘START met badminton!’ bij BC GOVA

Na het succes van de eerste twee starterscursussen, volgt wederom een nieuwe starterscursus. Op woensdag 16 november begint de cursus badmintonnen voor beginners; voor mannen én vrouwen. Deze cursus duurt 12 weken en na die tijd ben je in staat een behoorlijke wedstrijd te spelen. Je denkt dat badminton een ‘makkie’ is, maar badmintonnen vergt veel uithoudingsvermogen, reactiesnelheid en samenspel. In deze 12 weken krijg je informatie over de spelregels, het materiaal, het enkelspel, de mix en de dubbel en train je de verschillende slagen in het badminton. Ook verbeter je je conditie en je kracht.

Tot 1 november a.s. kunt u zich aanmelden en bij minimaal 4 cursisten kan de cursus door gaan. Je bent een beginner als je alleen op de camping of op de weg voor je huis een shuttle overslaat, maar de spelregels en de diverse technieken niet kent. Doordat je met een groep begint krijg je snel contact, is het niveauverschil klein en merk je dat je samen snel opklimt naar het spelen van een wedstrijd met elkaar, maar ook met de andere leden van de vereniging. BC GOVA is een gezellige badmintonvereniging in de Laar West waar je op alle niveaus kunt spelen. Dus als je het na de cursus leuk blijft vinden kun je meedoen aan trainingen om jezelf nog meer uit te dagen en je eventueel inschrijven voor competitie. Maar ook als recreant kom je zeker aan je trekken. Veel vrouwen en mannen van divers niveau en van alle leeftijden spelen op de dinsdag- en donderdagavond in sporthal “De Laar West” aan de Brabantweg in Arnhem. Daarnaast worden er verschillende andere activiteiten georganiseerd.
Voor 12 lessen van 90 minuten training, betaalt u € 60,-. Besluit u om na de starterscursus lid te worden, dan zijn de eerste twee maanden van je lidmaatschap gratis (bij het afsluiten een jaarabonnement).

Ben je geïnteresseerd, wil je je aanmelden of meer informatie stuur dan snel een e-mail naar info@bcgova.nl. Vol = volTerug naar overzicht