BC Gova

Welkom op onze website!

Wat heb je nodig?:


Wat heb je nodig?

1.    Racket
Ten eerste heb je natuurlijk een badmintonracket nodig. Laat je adviseren door een trainer, ervaren spelers of een winkelier wat betreft bespanning, gripdikte, prijs en merk. In bijgevoegd document staat ook het een en ander beschreven. Als je een keer wilt proefspelen kun je een racket bij ons lenen.

Een nieuw badmintonracket, welk racket past bij mij?
Een nieuw badmintonracket.pdf (37.59KB)
Een nieuw badmintonracket, welk racket past bij mij?
Een nieuw badmintonracket.pdf (37.59KB)

2.    Sportkleren
Om te kunnen badmintonnen heb je eigenlijk alleen een trainingspak nodig met daaronder een t-shirt en een short. Wanneer je warm gespeeld bent, dan kun je je trainingspak uit doen. Schoenen dienen schoon, licht en veerkrachtig te zijn met goede steun, een goed profiel en geschikt voor een zaal. Laat je informeren door je sportwinkel.

Clubkleding
Door de algemene leden vergadering is besloten dat alle teams die deelnemen aan de competitie (incl. de voorjaars- najaarscompetitie van de recreanten) tijdens de wedstrijden in het voorgeschreven clubshirt moeten spelen. U kunt de kleding  bestellen en laten voorzien van het clublogo bij:   100% Voetbal Bovenbeekstraat 15 Arnhem-Centrum Telefoon 026-3892248   Wel ermee rekening houden dat de gemiddelde levertijd minimaal 1 week bedraagt.


3.    Shuttles
Tenslotte heb je een shuttle nodig. Er zijn nylon shuttles voor beginners en veren shuttles voor de competitiespelers vanaf klasse 2. Dit hoef je zelf niet mee te nemen.

E-mailen
Info