BC Gova

Welkom op onze website!

Jeugdcompetitie:

Op dit moment spelen wij met 9 teams de jeugdcompetitie.

De competitie wordt gespeeld van halverwege september tot en met eind januari, met in totaal 14 wedstrijden. De thuiswedstrijden van BC Gova zijn op zondag en beginnen om 09:30 uur. Uitwedstrijden worden op zaterdag of op zondag gespeeld. Heel af en toe komt het voor dat een wedstrijd op een vrijdagavond gespeeld wordt.

Regio centrum, waar BC Gova deel van uitmaakt, is het gebied met de plaatsen Wijchen, Tiel, Leerdam, Lopik, Utrecht, Eemnes, Harderwijk, Wezep, Apeldoorn, Eerbeek en Didam.

Van de ouders wordt verwacht dat zij de begeleiding verzorgen, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Het vervoer van de kinderen moet eveneens door de ouders worden geregeld, in onderling overleg met de begeleiders. Aan het begin van het seizoen maken we een schema, zodat iedereen weet wie wanneer moet rijden.  Ouders kunnen in onderling overleg natuurlijk ruilen van dag. Geef dat dan wel even door aan de technische commissie.

Als je competitie speelt, is het de bedoeling dat je alle trainingen en wedstrijden aanwezig bent. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een keer ziek bent of echt niet kunt, maar er moet enige regelmaat zitten in je training. Voor de wedstrijden geldt hetzelfde. Als je competitie gaat spelen, moet je ook beschikbaar zijn.

Het kan zijn dat je team zo goed is, dat je kampioen wordt. Aan het eind van het seizoen zijn er dan de regionale kampioenschappen. Deze wedstrijd is verplicht voor alle kampioenen. Mocht je zover komen met je team, dan krijg je op dat moment meer informatie vanuit de trainers en begeleiders.

De trainers zullen in overleg met de begeleiders een teamindeling maken.

E-mailen
Info